Webáruház
» Vetőmagok, hagymák, palánták és kellékeik
» Termesszünk otthon - otthoni csíráztatás
» Csíráztatható magok
» Bio Napraforgómag csíráztatásra A'
https://webshop.oazis.hu/termek/redei-5999036819043-bio-napraforgomag-csiraztatasra
Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben. Tápérték: nagyon sok vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E, F, K), asványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz) enzimeket és illóolajat tartalmaz (kb. 40% olajat), mely telítetlen zsírsavakban, főként lenolajban és lecitinben, esszenciális aminósavakban gazdag.
Latin megnevezés: Helianthus annuus.
Vetés: egész évben vethető.
Egy tányérhoz 1 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra
Hőmérséklet: 20 0C
Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel.
Csírázási idő: 1- 3 nap
Rédei kertimag Bio Napraforgómag csíráztatásra A' részletes ismertetője
Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben. Tápérték: nagyon sok vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E, F, K), asványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz) enzimeket és illóolajat tartalmaz (kb. 40% olajat), mely telítetlen zsírsavakban, főként lenolajban és lecitinben, esszenciális aminósavakban gazdag.
Latin megnevezés: Helianthus annuus.
Vetés: egész évben vethető.
Egy tányérhoz 1 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra
Hőmérséklet: 20 0C
Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel.
Csírázási idő: 1- 3 nap