Webáruház
» Vetőmagok, hagymák, palánták és kellékeik
» Termesszünk otthon - otthoni csíráztatás
» Csíráztatható magok
» Bio Búzamag csíráztatásra A'
https://webshop.oazis.hu/termek/redei-5999036819050-bio-buzamag-csiraztatasra
Felhasználás: A csírák az első 2-3 napban a legédesebb ízűek. Sokféle ételben használhatók nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban is kiváló ízű. Felhasználhatjuk salátákhoz, palacsintához, levesekhez zöldségköretekhez, tésztafélékhez és tojásételekhez.
Latin megnevezés: Triticum aestivum.
Vetés: egész évben vethető.
Egy tányérhoz 3 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra
Hőmérséklet: 20 0C
Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel.
Csírázási idő: 3 nap
Rédei kertimag Bio Búzamag csíráztatásra A' részletes ismertetője
Felhasználás: A csírák az első 2-3 napban a legédesebb ízűek. Sokféle ételben használhatók nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban is kiváló ízű. Felhasználhatjuk salátákhoz, palacsintához, levesekhez zöldségköretekhez, tésztafélékhez és tojásételekhez.
Latin megnevezés: Triticum aestivum.
Vetés: egész évben vethető.
Egy tányérhoz 3 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra
Hőmérséklet: 20 0C
Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel.
Csírázási idő: 3 nap