Látogasson el webáruházunkba! |
Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
50 cm magas évelő növény. Nagyon kicsi ovális levelekkel. Használat: a nyáron virágzó hajtásokat gyűjtik össze és használják az ételek aromatizálásához.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 10 °C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5cm mélyen. Vetési idő: Márc-Jún érés: Júl-okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.