Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Egyenes tartású, fényes zöld, ovális és nagyon illatos levelű növény. Alkalmas üvegházakban, cserépben és szabadföldön való termesztéshez. Lassan kalászosodik.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20-30 °C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5cm mélyen. 20cm tőtávolságra vetendő.
Vetési idő: Feb-Ápr érés: Máj-okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.