Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Örökzöld kis cserje. A nagy, fehér vagy rózsaszínes, nagyon feltűnő virágai nyáron nyílnak meg. A konyhában a virág rügyei és az éretlen gyümölcse használatos.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20-30°C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5cm mélyen, 10cm tőtávolságra.
Vetési idő: ápr-jún érés: jún-okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.