Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Közepes-késői fajta, nem túl nagy fejjel és rövid szárral. A levelek enyhén hólyagosak és lilás színűek. Főként főtt állapotban fogyasztandó, de nyersen is finom salátákban.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20°C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5cm mélyen, 40cm tőtávolságra.
Vetési idő: jún-júl érés: szept-nov
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.