Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Egy egyenes tartású 22-25 cm magas, elliptikus fejrészt alkot. Élénkpiros belső levélzet, bő majdnem fehér főerezet. Nem tűri a fagyot.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20-30°C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5-1cm mélyen, 20cm tőtávolságra.
Vetési idő: márc-aug érés: ápr-okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.