Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Vágásra szánt korai érésű fajta, egyenes tartású, nagyon széles, világoszöld, világosabb erezetű levelekkel. A vágást követően gyorsan és folyamatosan bocsátja ki a belső folyadékot. Ellenáll az alacsony hőmérsékleteknek.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20-30°C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5-1cm mélyen.
Vetési idő: márc-aug érés: ápr-okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.