Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Kerek formájú nagyon korán érő, édes fajta, ami ideális az augusztus-szeptemberi vetésre az őszi hagyma szüretelésre vagy a tavaszi-nyári gumós szüretelésre. Friss fogyasztásra.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20°C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5-1cm mélyen. 10cm tőtávolságra vetendő.
Vetési idő: feb-Ápr érés: máj-aug
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.