Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Négyzetes alakú, érett állapotban élénk piros színű terméssel, amelyet egy rövid és vastag zöld szár tart. Vastag és nagyon édes húsú. Korántermő.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20-30 °C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5cm mélyen. 80cm tőtávolságra vetendő.
Vetési idő: Feb-Ápr érés: Júl-okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.