Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Korán termő, nagy méretű törpe növény, amely ellenáll a Vertillicumnak és a Fuzáriumnak. Körte alakú kb. 70 grammos a termése. Érése fokozatosan történik a kiültetést követő 90-95 napban.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20-30 °C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5-1cm mélyen. 50cm tőtávolságra vetendő.
Vetési idő: Márc-Ápr érés: aug-okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.