Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Igazi tipikus San Marzano-i paradicsom terebélyes, nagyon erős növény. Sok hosszúkás alakú kb 10 cm hosszú és 4-5 cm-es átmérőjű terméssel.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20-30 °C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5-1cm mélyen. 50cm tőtávolságra vetendő.
Vetési idő: Márc-Ápr érés: aug-okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.