Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Intenzív zöld, enyhén hólyagos és szaggatott levelei vannak. A gumója kerek formájú, közepes méretű, a földalatti része fehér, míg a gyökérnyaka lilás. Fehér és édes húsú. Közepesen korán termő.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20 °C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5cm mélyen vetendő.
Vetési idő: Márc-Július érés: Máj-Nov
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.