Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Erős növény. Közepesen zöld levél. Kerekes összenyomott nagy méretű (5-10 kg) termés. Sötétszürke héj, a kiemelkedő része erőteljesebb. Intenzív narancssárga hús.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20/30 °C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 100cm tőtávolságra, 2-3 cm mélyen vetendő.
Vetési idő: Ápr-Máj érés: Aug-Okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.