Ha Olaszország zöldségeire gondolunk, valószínű a paradicsom jut bárkinek eszébe elsőre. Minden régiónak megvan a kedvenc paradicsoma. A paradicsom a legnépszerűbb zöldség a Földön, és tökéletes tápanyagforrás, egy igazi áldás. Az olasz paradicsom szenvedély sorozat ízeit megismerve beutazhatjuk Olaszország csodálatos régióit.
Nagyon termékeny "fürtös" fajta, kerek, hegyes végű, kitűnő ízű és élénk piros színű. Tökéletes a függesztve történő tároláshoz. Átlagos súlya 20-30g. Ellenáll a Fol I-nek, 2-nek, Va-nak, Vd-nek.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20/30 °C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 50cm tőtávolságra, 0,5- 1 cm mélyen vetendő.
Vetési idő: Márc-Ápr, érés: Aug-Okt
Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.