Csíráztatása: 1,5 ek. magot öblítsünk át alaposan, majd helyezzük csíráztató tálba, fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-20°C. Kb. 5-8 nap múlva fogyasztható.
Tulajdonságai : -intenzív, csípős ízű -immunerősítő hatású, téli időszakban nagyon ajánlott - májtisztító, vértisztító hatású -segíti az emésztést, görcsoldó
Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat. Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013). Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját tartalmazhat. Mustárt tartlmaz. Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.