Legkorábban szedhető (140-150 nap), friss fogyasztásra alkalmas fajta. Gyors fejlődésű, gyökere szélesvállú, kúp alakú, hosszúsága 12-15 cm. Felszíne krémszínű, húsa fehér, ízletes.
Vetés: III-IV, 25 cm sortávolságra. Kelés után 4-5 cm tőtávolságra ritkítsuk. Vetésmélység 1-2 cm. Optimális csírázási talajhőmérséklet 12-15°C. A petrezselyem nagyon lassan (3-4 hétig) csírázik, a vetést kelésig tartsuk állandóan nedvesen! Szedés: VII-X. Tipp: Használjunk vetéskor sorjelzőnek saláta vagy retek magot, így kelésig gyommentesen tarthatjuk a sorok közét. A sorjelző magot 1:4 arányban keverjük a petrezselyem maghoz. Az első ritkításkor eltávolítjuk a sorjelző növényt.
Tartalma cca. 25-30 folyóméter vetésére elegendő.